Medialität 2018

Ubersicht weitere Meditalität Angebot 2018

Reis naar Zelfontdekking '19

Docenten: Nicole de Haas, Eamonn Downey & Suzanne Tempel (Awakened Mind Coach)

Het Zelf is vast en zeker een van de meest onderzochte gebieden in de psychologie en binnen dit segment, heeft het Zelf vele facetten zoals zelf-bewustzijn, zelf-respect, zelf-kennis en zelf-perceptie. Het leven is een reis van ontdekking naar je Zelf, omdat het leven je voorziet van ervaringen die je in contact brengen met de diepte van wie jij bent als een eeuwig ontwikkelend mens. Deze Zelf-ontdekkingen kunnen leiden tot gevoelens van opwinding, omdat je je realiseert dat je altijd meer kunt openen tot wie jij bent. De mens is geen statisch wezen. Het proces van leren wie wij zijn, zal nooit ophouden. Wat een dynamische manier van leven! Of je nu een werkend medium of healer bent, een student in een van deze gebieden of gewoon interesse hebt om jouw ‘potentiële’ Zelf te leren kennen, dan kan dit de training voor jou zijn! De focus van het ontdekken en oefening is vooral gericht op versterking van je Zelf, zelf-healing, zelf-vertrouwen en een dieper begrip van de energetische dynamiek van JOU!

De technieken die de docenten gebruiken, beginnen met het investeren in en het inzichtelijk maken van jou als een totaal mens, van je mooie glimlach tot je ongelooflijke spirit.
De hoofdzakelijke focus van alle oefeningen in deze week zullen liggen op zelf-acceptatie, zelf-inschatting en zelf-bewustzijn, zoals:

  • Fysieke Lichaam: Respect en stimuleren van je welbevinden 
  • Emotioneel Lichaam: Geloof in jeZelf en een sterker, liefdevol dialoog 
  • Mentaal Lichaam: Comfort en motiverende gedachten 
  • Spiritueel Lichaam: Bewustzijn en verbinding met waardevolle kennis 

Als medium, healer en ambassadeur van de spirituele wereld, heb je een grote verantwoordelijkheid in wat je doet, wie je bent en wat je geeft aan deze materiële wereld en aan de spirituele wereld. Jij werkt als een waardevol voertuig voor deze kracht en het is belangrijk jezelf dat te realiseren om zo dichterbij jouw Zelf te komen en een meer verbonden leven te creëren dat trouw is aan jou! Stap voor stap begeleiding, liefdevolle ondersteuning en aanmoedigende coaching zullen gegeven worden tijdens deze persoonlijke ontdekking; van wat een inzichtgevend, inspirerend en spannende speciale week zal zijn!

Deze week zal een lezing en een workshop in elke groep verzorgd worden m.b.t. verschillende staten van bewustzijn en het (meetbare) effect op de hersenen. Je leert hoe je de fasen van bewustzijn kunt herkennen en er wordt praktisch mee geoefend. Dit alles onder toeziend oog van een docent die veel expertise heeft op dit gebied.

Het is mogelijk gedurende deze week een privé consult te boeken bij één van de mediums of een consult te boeken waarbij individueel gekeken wordt naar jouw bewustzijnsstaten door middel van metingen (EEG) en oefening (niet inbegrepen). Tevens zal een demonstratie Mediumschap deel uitmaken van het programma gedurende de week. De docenten van deze training hebben allen veel ervaring en kennis op gebied van psychologie, mediumschap, metafysische onderwerpen en energiewerk. We kijken ernaar uit om deze ervaring met jou te delen op jouw eigen unieke manier.

Organisatie

Nicole de Haas

Level

Gemengd

Download flyer | Klik hier voor de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Preise

Sie können eine der folgenden Preisklassen wählen (beinhaltet Kursgebühr, alle Mahlzeiten, Kaffee/Tee):

595,00 Grundpreis ohne Unterkunft und Frühstück
615,00 Drei-Bett-Zimmer mit Dusche und WC
645,00 Doppelzimmer mit Dusche und WC oder Einzelzimmer ohne Dusche und WC (Etagen-Dusche und -WC)
695,00 Einzelzimmer mit Dusche und WC

Optionen

Für diese Veranstaltung gibt es folgende Möglichkeiten:

6% der Anmeldung Reiserücktrittsversicherung